vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Alles begon met een computerprobleem

 

Alles begon met een computerprobleem
Ik wil mijn liefdesverhaal graag vertellen aan alle singles daarbuiten: ons liefdesverhaal begon met een probleem. Een computerprobleem.

Ik studeerde architectuur in Argentië en normaal gesproken zou ik Carles, die in Spanje woonde, nooit hebben ontmoet. Na 4 jaren zonder vaste relatie wendde ik me tot be2. Maar in plaats van be2 Argentië verscheen be2 Spanje op mijn scherm omdat ik een tweedehands pc had gekocht. Voor mij was dat geen probleem en ik registreerde mij daar: in mijn lijst met aanbevolen partners stond Carles, beknopte informatie over zijn persoon en zijn foto, en een be2-Index van 86!

Toen ik onze compatibiliteitsindex zag, nam ik dezelfde dag nog contact met hem. Een paar uur later antwoordde hij en we begonnen via e-mail te communiceren. Snel wisselden wij onze msn’s uit en daarna belden wij urenlang met elkaar. Hij beloofde mij dat hij mij in februari zou komen bezoeken. Natuurlijk geloofde ik het niet tot ik hem werkelijk op het vliegveld zag. De twee weken daarna leerden wij elkaar beter kennen, we bekeken de omgeving…ik realiseerde mij dat hij mij heel dierbaar was en stelde hem voor het met elkaar te proberen. Ik moest hem gewoon aan mijn zijde hebben.

En in mei van dit jaar liet ik alles achter en ging naar Spanje. Ik studeer hier verder. Wij zijn zo gelukkig met elkaar en wij willen alle singles daarbuiten hoop geven en hen laten weten dat het via internet werkt en dat ze open moeten staan voor het leven en voor nieuwe kansen. Alles moet ten minste worden uitgeprobeerd en liefde kent geen grenzen!

Eugenita en Carles, januari 2008
 
Satisfied Users