vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Ik ben dolgelukkig in de liefde!

 

Ik ben dolgelukkig in de liefde!
25-02-08: Ik was heel blij toen ik een bericht van Fabrice in mijn inbox van be2 vond: een paar dagen eerder had ik hem mijn eerste bericht gestuurd! Zijn gezicht had ik nog niet gezien maar ik vond zijn profiel heel interessant en zag dat wij heel veel gemeenschappelijk hadden.

Per e-mail stuurde ik hem mijn telefoonnummer. Nog dezelfde avond belde hij mij op – ik kon mijn opwinding nauwelijks verbergen toen ik zijn stem hoorde waarop ik de volgende dagen verliefd zou worden. Tijdens het eerste telefoongesprek leerden wij elkaar langzaam kennen.

De dagen daarop wachtte ik ongeduldig op zijn telefoontjes, hij belde elke dag! Ik was zó gelukkig. En toen was het eindelijk zo ver… we maakten ons eerste afspraakje voor het weekend daarop! De avond voor ons afspraakje was heel raar: aan de ene kant was ik heel gelukkig en aan de andere kant was ik zo bang dat hij mij niet aantrekkelijk zou vinden!

We hadden afgesproken in een klein dorpje in de buurt. Toevallig kwamen we op precies hetzelfde tijdstip aan. Fabrice stapte uit zijn auto en zonder een ogenblik te aarzelen gaven we elkaar een zoen, die veel voor onze toekomst zou betekenen (zoals ik tijdens ons eerste weekend samen ontdekte).

De volgende dag gingen we op een betoverende plaats picknicken. We gaven elkaar daar onze EERSTE ECHTE LIEFDESKUS en merkten dat we echt voor elkaar gemaakt waren. De kus staat in onze hersenen gegraveerd.

Op het moment dat ik deze woorden schrijf, genieten wij met volle teugen van onze love story die dankzij be2 tot stand is gekomen. Wij zijn van plan om te gaan trouwen en om een gelukkige familie met kinderen te stichten.

Wij danken be2 dat zij ons de kans heeft gegeven elkaar te leren kennen en samen gelukkig te zijn! Wij hopen dat alle personen die zo graag hun prins of prinses willen ontmoeten hoop putten uit ons verhaal!

Nogmaals hartelijk dank.

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen in ons leven met z’n tweeën.

Magali en Fabrice, maart 2008
 
Satisfied Users