vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Ik vond in Michel mijn engel op aarde

 

Ik vond in Michel mijn engel op aarde
„Hoe dichter ik bij huis kom, hoe sneller mijn hart klopt“, zegt Rosi.
Rosi en Michel, beide uit Duitsland, ontmoetten elkaar 3 jaar geleden via onze Duitse be2-site en sindsdien houden ze van elkaar. 4 dagen na de eerste e-mail reed Michel, zonder zelfs maar een foto van Rosi te hebben gezien en zonder met haar te hebben gebeld, 500 km om haar te zien. En het was liefde op het eerste gezicht.

Het eerste jaar was zwaar omdat ze elkaar slechts om de 14 dagen konden zien, alleen in het weekend. Bovendien had Michel gezondheidsproblemen, dus Rosi stelde voor dat hij bij haar kwam wonen. En dat deed hij.

Het bleek dat de kinderen van Michel en Rosi ook heel goed met elkaar op konden schieten!

« Michel is een engel, een heel bijzondere man. Als ik thuiskom van het werk », vertelt Rosi, « staat het eten al op tafel en met Valentijnsdag is hij altijd heel opmerkzaamm, hij verrast me elk jaar weer. »

Wie had dat gedacht? Zij is een temperamentvolle persoonlijkheid en hij is haar tegenpool, heel rustig.

« Van het begin af aan zijn wij heel eerlijk tegen elkaar geweest », zegt Rosi. « Daardoor hebben wij een stabiele relatie op kunnen bouwen. »

Ze zijn nu al geruime tijd verloofd, maar Rosi wacht op het officiële, romantische aanzoek … en hoopt dat het nog dit jaar plaats zal vinden!
 
Satisfied Users