vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Liefde kent geen grenzen

 

Liefde kent geen grenzen
Taalproblemen hebben ze niet – ondanks het feit dat Gudrun uit Saksen (Duitsland) en Josef uit Belgie komt. Ook in ieder ander opzicht begrijpen de zelfstandig onderneemster en de treinmachinist elkaar. "Al na een paar seconden aan de telefoon, weten wij precies wat de ander denkt", beschrijft Gudrun hun relatie. "Wat de een zegt, denkt de ander en omgekeerd. Wij kunnen absoluut niet meer zonder elkaar."

Dat de liefde voor zoveel vlinders kon zorgen, had Gudrun helemaal niet verwacht: "Ik had me bij be2 aangemeld, omdat ik de persoonlijkheidstest zo interessant vond. Gepland had ik de partnerzoektocht helemaal niet." Ook Josef had de aanmelding bij de online-relatiebemiddelaar niet heel erg serieus genomen. Toch onverwacht kwam er contact tot stand en na de eerste e-mails was het duidelijk dat hun spelletje serieus geworden was.

Toen Jozef Gudrun voor de eerste keer bezocht, had hij meteen de hele week vakantie opgenomen. "Wij wilden elkaar zonder tijddruk intensief leren kennen”, vertelt Josef. Een goede tactiek! Deze tijd hadden ze ook nodig om elkaar echt goed te leren kennen. Daarom was aan het einde van de week iedere twijfel verdwenen. "Wij hebben het grote geluk gevonden", verzekert Gudrun. "Ik had nooit gedacht dat zoiets bestond." Sindsdien komt Josef ieder weekend en in de vakantie gaat de moeder van vier kinderen samen met de jongste naar Belgie.

In oktober vroeg Josef om Gudrun’s hand. "Heel traditioneel, met rozen, ring en op de knieën. Het was onbeschrijflijk romantisch”, herinnert Gudrun zich. "En in afzienbare tijd gaan we trouwen", vertelt Josef. "Wij willen uiteindelijk onze zilveren bruiloft samen vieren!"
 
Satisfied Users