vindt de perfecte match voor u
GRATIS registratie

Verliefd met onze honden in de regen

 

Verliefd met onze honden in de regen
Mijn naam is Sylvia en ik ben 23 jaar oud. In juni meldde ik me aan bij www.be2.de. Het liep meteen goed. Ik had leuke e-mailcontacten met verschillende mannen uit de directe omgeving en van verder weg. Maar na twee maanden had ik nog steeds niemand gevonden die mij wilde ontmoeten.

Waarschijnlijk waren velen geschrokken van het feit dat ik twee honden heb en veel moet werken in het weekend. Begin augustus ontving ik een contactaanvraag van een aardige jongeman (Frank, 27 jaar oud). Hij had ook een hond en woonde bij mij in de buurt. Zijn foto beviel me heel goed: hij lachte echt super lief. Dus heb ik hem teruggeschreven.

Daarna schreven we elkaar iedere dag. Met hem was alles anders. Hij schreef persoonlijker, opener en eerlijker.

Ik was toendertijd in een moeilijke fase van mijn leven. Frank gaf me moed met zijn eerlijke woorden. Na een week stelde hij voor om elkaar te ontmoeten. Vanwege mijn werk kon ik niet direct met hem afspreken. Maar toen was het eindelijk zover. Ik was erg opgewonden maar ik had niet verwacht dat ik op het punt stond om de liefde van mijn leven te ontmoeten.

Ik had hem geschreven dat we elkaar konden herkennen aan onze honden. Toen ik hem zag, was ik verrast: hij was nog knapper dan op de foto die hij had gestuurd. Vroeger geloofde ik niet in liefde op het eerste gezicht, maar het is mij toch overkomen.

Hij was zo lief, aardig en leuk. Ik voelde me tot hem aangetrokken. De honden konden het overigens ook zeer goed met elkaar vinden. Wij zijn twee uur met de honden wezen wandelen. Dat het regende stoorde ons helemaal niet. We hadden zoveel gespreksonderwerpen en ik had het gevoel alsof ik hem al eeuwen kende. Daarna zijn we nog gaan eten. Ik kreeg geen hap door mijn keel en ik wilde geen afscheid meer van hem nemen.

Uiteindelijk hebben toch afscheid genomen. Ik kon s'nachts niet slapen en de volgende dag niets door mijn keel krijgen, zo verliefd was ik. Mijn gedachten waren de hele dag bij hem. Ik wist echter niet of hij er ook zo over dacht. s'Avonds ontmoetten we elkaar weer en het klikte weer helemaal geweldig. En ook de volgende dag hebben we elkaar weer getroffen, maar dan voor de eerste keer bij mij thuis.

Sindsdien zijn we onafscheidelijk. Hij is de partner van mijn dromen en ik ben het gelukkigste mens van de wereld. Wij passen ontzettend goed samen en houden van dezelfde dingen. Ongelooflijk maar waar, een week later trok hij bij mij in. Wij horen gewoon bij elkaar en blijven voor altijd bij elkaar.

Sinds drie maanden wonen wij nu samen en alles gaat heel goed. Wij zijn heel gelukkig en zien uit naar een gemeenschappelijke toekomst.

 
Satisfied Users